poniedziałek, 23 marca 2015

Pasta z wędzonej ryby - bez majonezu i oliwy

Pasta z wędzonej ryby gościła już w mojej wirtualnej jadłodajni - jednak dziś jej absolutnie odchudzona wersja! Do przygotowania poza wędzona makrelą użyłam zimowej, warzywnej sałatki w octowej zalewie z domowej spiżarni. To połączenie ryby i marynowanych warzyw podkreśliło smak przygotowanej pasty a wyeliminowanie kalorycznego łącznika /majonezu, oliwy/ kwalifikuje przepis do dietetycznego menu - spróbujcie:)



Składniki:




Rybę dokładnie pozbawić ości i skóry, jajka drobno posiekać, warzywa odsączyć z zalewy, drobno pokroić, składniki połączyć, dodatkowo rozdrobnić. Doprawić pieprzem.

7 komentarzy:

  1. QuickBooks Condense Data error is the issue that may crop up due to the damaged in QuickBooks company file or the condense data utility tool isn't in Good shape and To resolve The condense data error you can hop to the following article where we have addressed How to condense a QuickBooks company file error free. However you can Dial our Helpline number 800-579-9430.

    OdpowiedzUsuń

  2. QuickBooks Error OL 222 is an banking error which comes in the picture where user is trying to download bank feeds or sending direct deposit or connecting to the bank server and If you are wondering how you can overcome Bank connection Error OL-222 in QuickBooks. For more feel free to reach out QuickBooks data service support team at 800-579-9430.

    OdpowiedzUsuń
  3. QuickBooks error 6176 is the error which occurs while you are opening the company file and most of the time the company file is located in the server computer. The reason for error code 6176 is your hosting configuration is incorrect or you trying to open damaged company file. Therefore we have shared some tips and tricks to mend the QuickBooks error code 6176 with ease for more you can also contact us at 800-579-9430.

    OdpowiedzUsuń
  4. This smoked fish paste is a flavourful alternative to traditional mayonnaise-based spreads. The Greek yogurt or sour cream provides creaminess, while the lemon juice and Dijon mustard add tang and depth of flavour. Feel free to adjust the quantities of the ingredients based on your personal taste preferences. Currently, I'm so worried about my college project. I'm searching for the best how to work out your GPA UK. Any buddy knows this topic so please help me out.

    OdpowiedzUsuń
  5. Smoked fish paste has already been available in my virtual restaurant

    Telkom University

    OdpowiedzUsuń