Do jego przygotowania potrzebujesz:
- jagody
- mleko kokosowe
- cukier waniliowy
- granulowane otręby (opcjonalnie)
Wszystko razem zmiksuj, przełóż do pucharków, odstaw do schłodzenia. Przed podaniem posyp świeżymi owocami i granulowanymi otrębami.
Bo jesteś tym, co jesz…. Pewna jestem, że podobna zależność zachodzi w sferze naszego ducha. Jesteśmy tym, czym karmimy nasze myśli, nasz umysł… Chciałabym, by to miejsce stało się taką wirtualną jadłodajnią - zarówno dla ciała jak i ducha, do której zawitacie strudzeni sieciowymi wędrówkami, przysiądziecie na chwilę, odpoczniecie, nakarmicie pozytywną energią, skorzystacie z pomysłów na strawę dla Ciała i zechcecie powrócić tu znów - zapraszam :)
Kocham jagody w każdej postaci a Twój pomysł jest wyjątkowo pyszny :) Ja teraz szaleję z porzeczkami :)
OdpowiedzUsuńNo właśnie widzę, a zaproponowany wariant w kruchych babeczkach wygląda pysznie!
UsuńBerry desserts with coconut milk are a visually appealing exclusive gastronomical indulgence as it combines a creamy texture with fruity overtones, providing a flavor that’s extremely luscious! Add Olpers milk to the recipe for an extra creamy flavor to deepen the experience. Not only this but it gives a perfect thickness to texture while bringing out the natural sweetness of the berries too. Certainly a worth trying for dessert enthusiasts!
OdpowiedzUsuń