Oczywiście możecie użyć dowolnych, sezonowych owoców - jagód, amerykańskich borówek, malin czy truskawek.
Składniki:
identycznie jak w poprzednim wpisie - TORT BEZOWY Z BITĄ ŚMIETANĄ I MALINAMI
Przygotowaną pianę delikatnie nakładać na blaszkę formując z niej niewielkie kółka. Jeżeli chcemy podawać bezy bez piętra, porcjujemy łyżką a łyżeczką robimy zagłębienie w środku (miejsce na późniejszą śmietanę).
Czas pieczenia można skrócić do 1 godziny - mniejsze krążki szybciej się pieką. Czas suszenia w piekarniku to około 2 godzin.
Przekładając bezowe krążki bitą śmietana, poza owocami aronii w środek włożyłam plastry bananów. Mniam:)
O mniam, pysznie wyglądają. Tak leciutko :)
OdpowiedzUsuńUrocze :) !
OdpowiedzUsuńJak z bezą, to już uwielbiam te minitorciki :-)
OdpowiedzUsuńBezowe szaleństwo :)
OdpowiedzUsuńwspaniałe! :)
OdpowiedzUsuńmoncler pas cher
OdpowiedzUsuńcoach outlet store online
canada goose outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
uggs on sale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
201610.29wengdongdong
chaussure louboutin pas cher
OdpowiedzUsuńvalentino shoes
washington redskins jerseys
michael kors handbags
mont blanc pens outlet
nike blazer
oklahoma city thunder jerseys
coach handbags
michael kors handbags
the north face
falcons jersey
OdpowiedzUsuńnike polo
kyrie 4
balenciaga sneakers
adidas ultra boost
kyrie irving shoes
golden goose
lebron 14 shoes
adidas nmd r1
nike roshe