Żeberka w kapuście pekińskiej
Składniki:
- ok.1,5 kg żeberek cielęcych
- 1 kapusta pekińska
- 1 cebula
- 3 ząbki czosnku
- liść laurowy
- 1 szklanka soku pomidorowego
- majeranek
- sól, pieprz, ostra papryka
Żeberka umyć, osuszyć, poporcjować na mniejsze kawałki, natrzeć przeciśniętym czosnkiem, posolić, posypać papryką i pieprzem oraz obficie majerankiem i odstawić do lodówki na min.2 godziny (najlepiej na całą noc).
Po tym czasie zrumienić z dwóch stron na mocno rozgrzanej patelni i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Przykryć posiekaną cebulą i poszatkowaną kapustą. Zalać sokiem pomidorowym, dołożyć liść laurowy, przykryć naczynie i wstawić do nagrzanego do 200-210 stopni piekarnika na około 70-80 minut.
Adidas Yeezy
OdpowiedzUsuńJordan 11
Jordan 4 Retro
Pandora Jewelry Official Site
Pandora Jewelry Outlet
Jordan 9
Jordans 11
Air Max 270
Red Bottom Shoes
Latrice20190416