Zapiekanka z kurczaka w porach jest jedną z naszych ulubionych. Niezwykle prosta
w przygotowaniu, nieszczególnie bogata w składniki a jednocześnie w pełni zaspakajająca smakowe oczekiwania. Jej dodatkowym atutem jest fakt "samorobienia się", tj. wystarczy poświęcić 3 minuty, by składniki zapakować do naczynia i zapiekanka robi się sama - a my możemy ten czas wykorzystać np. na przedobiedni spacer czy spokojne wypicie kawki:)
w przygotowaniu, nieszczególnie bogata w składniki a jednocześnie w pełni zaspakajająca smakowe oczekiwania. Jej dodatkowym atutem jest fakt "samorobienia się", tj. wystarczy poświęcić 3 minuty, by składniki zapakować do naczynia i zapiekanka robi się sama - a my możemy ten czas wykorzystać np. na przedobiedni spacer czy spokojne wypicie kawki:)
Ale kuchareczka ..podziwiam..i muszę wypróbować taką potrawę..
OdpowiedzUsuńGdyby nie ta wegeta... ;) A tak serio to muszę wypróbować tę potrawę. Zapowiada się bardzo smacznie
OdpowiedzUsuń