Karmelizowane gruszki z oscypkiem i żurawiną
Składniki:
2 gruszki
10 dag gotowej żurawiny (czyli takiej w wersji słoikowej typu dżem:)
3 łyżki brązowego cukru
3 łyżki octu jabłkowego
ok. 15 dag oscypka
Włożyć gruszki i karmelizować powoli, aż staną się półtwarde.
Pod koniec obsypać tartym oscypkiem i przykryć, aby ser się stopił. Zdjąć na talerz, nałożyć żurawinę.
Aboslutna REWELACJA!
Gotowa zurawina ??? Nie wiem co uzyc dzem ????
OdpowiedzUsuńjuż spieszę z wyjaśnieniem: w moim przypadku "gotowa żurawina" = żurawina zakupiona w wersji słoikowej, w postaci dżemu właśnie - pozdrawiam:)
Usuńnike sneakers for men
OdpowiedzUsuńadidas yeezy
michael kors outlet store
nba jerseys
stephen curry shoes
adidas stan smith
dior glasses
yeezy boost
adidas tubular
michael kors handbags
replica bags hong kong replica bags for sale replica bags for sale
OdpowiedzUsuń